2017. február 12., vasárnap

Valentin napi ajándék férfiaknak? Segítünk, hogy biztos jól válassz!

Közeleg a Valentin nap, és szeretnéd meglepni valami igazán különlegessel párodat, aminek tényleg örül? Menj biztosra, és szerettesd meg vele egy életre ezt az ünnepet! :)
Hirdetés
Hirdetés
Valentin napi ajándék férfiaknak? Segítünk, hogy biztos jól válassz!
A legtöbb férfi nem rajong a Valentin napért. Számukra ez inkább egy kötelező program, mintsem öröm, hiszen valljuk be, a legtöbb pasi nem a romantikázás nagymestere.

Szögezzük le, ha te is ilyen párt fogtál magadnak, az nem azért van, mert nem szeret téged. Egyszerűen számukra ez egy olyan ünnep, ami egyet jelen a nyálas, csupaszívecske macikkal és az ajándékvásárlással, amely gyakran okoz számukra problémát.

Ugyan így sok lánynak is nehéz dolga van, hiszen egy pasinak sem mindig könnyű megtalálni a megfelelő ajándékot. Én ebben szeretnék segíteni nektek, ezért megkérdeztem néhány pasi ismerősömet, minek örülnének – és ehhez mérten gyűjtöttem tiltó listás, és nyerő ötleteket is!

Lássuk, mit válaszoltak a srácok!

 

 

István, 24: „Szerintem bárminek örül egy férfi, ami személyes, kivéve a bugyuta apróságoknak – mint egy szívecskés bögre, vagy egy gyertyatartó…”

Szabolcs, 26: „Nem szeretem kimondottan az ajándékokat. Semmi értelme egy új borotvakészletnek, vagy egy tusfürdőnek! Vegyen egy üveg finom bort, és vacsorázzunk együtt… A többit a fantáziádra bízom.”

Zoli, 24: „A legjobban annak örülnék, ha nem kéne az ajándékozáson stresszelnem :D  Mondjuk, valami esti szórakozást, különleges játékot azért nem vetnék meg”

Marci, 27: „Nehéz kérdés, leginkább valami személyesnek örülnék tőle… De azért óvatosan lányok, a közös kép oké, de a szívecskés képkeretet mellőzzétek! :) „

Balázs, 25: „Nem szeretem az olyan ajándékokat, amelyeket amúgy is megvennénk… Egyszer egy barátnőm előfizetett arra a magazinra, amire amúgy is mindig előfizettem… Aranyos, de azért valami különlegesebbre számítottam... A legjobb ajándék amit kaptam eddig, egy ízléses fotó volt a mostani barátnőmtől, amelyen fehérneműben volt”

Zsolti, 29: „Ha főz valami finomat az nekem bőven elég:D Nem szeretek „muszájból” ajándékozni. Akkor lepjen meg, amikor tényleg nekem való ajándékot talál, ne akkor, amikor a naptár ezt mutatja.”


Ahogy látod tehát, a férfiak is válogatósak. Összegyűjtöttem tehát néhány olyan ötletet a beszélgetések alapján, amelyekkel biztos nem lősz mellé.

Nyerj egy fotózást, amelynek végeredménye tuti nyerő ajándék! Részletekért kattints a képre!

#1 Egy kellemes vacsora kettesben

Ha lekészíted kedvenc ételét, és még egy üveg finom borral is megfejeled a dolgot, azzal biztosan sikert aratsz. Nézzetek meg egy jó filmet ketten (NE romantikus vígjátékot, hacsak nem kimondottan szereti azokat párod:) ).

#2 Közös éjszaka

Klisének hangzik, de a pasik számára nagyszerű ajándék lehet egy különleges éjszaka. Lepd meg valami extrával az ágyban, vagy akár valamilyen különleges játékkal! Egy jó masszázs, vagy valami extrémebb játék…
A továbbiakat a fantáziádra bízom:)

#3 Esztétikus fotósorozat rólad

Melyik férfi ne örülne egy ilyen különleges és személyes ajándéknak? Egy szép, fehérneműs kép vagy akár egy csinos ruhában készült sorozat is nagyszerű választás lehet!


#4 Kirándulás, együtt töltött hétvége

Egy kis pihenés senkinek sem árt, és a Valentin nap nem csak egy napig tarthat!
Ha engedi a kereted, fizesd be magatokat egy gyönyörű hétvégére, ezzel biztosan csak nyerhetsz!

 

És most nézzük, mik vannak a tiltólistán – azaz mit NE vegyél párodnak?

 

#1 Szívecskés, díszes csecsebecsék, apróságok

Ez az abszolút tiltólista. A férfiaknak egy plüssmaci általában nem okoz örömet, így ne ess abba a hibába, hogy azt veszed neki, amit Te szívesen kapnál.

#2 Elektronikus kütyük

Jó ötletnek tűnhet egy új kütyü, egy játék vagy telefon, akármi… De inkább ne. A férfiak ezt szeretik maguk kiválasztani, és ugye te sem akarod visszavinni az ajándékot, mondván, hogy ő nem olyat szeretett volna?

#3 Tusfürdő, borotva, borotvahab és társai…

Komolyan? A nagymamitól majd megkapja karácsonyra, Te ne erőltesd. Vagy találj valami ötletesebbet, vagy inkább felejtsd el a Valentin napot.

 

#4 A Te kedvenc… illatod, színed stb.

Mindig figyelj oda, hogy Valentin nap ide vagy oda, most Neki vásárolsz. Ne azt a parfümöt vagy pólót vagy bármit vedd meg, ami neked tetszik, hanem ami szerinted neki tetszene!

#5 Gyertyák és virágszirmok…

A romantikáról mindenkinek más ugrik be, és valószínű, hogy párod nem rajong a csicsás dolgokért. Ez nem írott szabály, de ha nem tudod biztosra, hogy szeretne szürreálisan feldíszített habos-babos szobában üldögélni, inkább ne próbálkozz ezzel.


Forrás: http://www.vitalzone.hu/valentin-napi-ajandek-ferfiaknak.html#ixzz4YQjZUCMZ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Linda video