2017. január 20., péntek

Így szabadítsd fel magad a negatív energiák alól!



1. Menj ki a friss levegőre, napfényre

A napfény és friss levegő elképesztő frissítő hatással bírnak. A természet energiái mindig közelebb visznek önmagunkhoz, tisztasággal töltenek meg. Lélegezz mélyen és képzeld magad elé, hogyan telsz meg szeretettel, fénnyel és pozitivitással minden egyes belélegzéskor, és hogyan távozik belőled minden nemű negatív erő.

2. Égess zsályát vagy füstölőt

A füstölők égetése ősrégi szokás. Fogalmazd meg szándékodat – a saját és családtagjaid, valamint a lakás megtisztulását –, majd égess el egy kis zsályát vagy gyújts meg egy füstölőt. Miután átjárt mindent, nyiss ablakot, hogy a negatív energiák távozhassanak.

3. Gyújts meg egy sólámpát

Kevesen tudják, hogy a sólámpa több mint egy esztétikus dekoráció a sarokban – vannak neki ugyanis gyógyító tulajdonságai is. A himalájai kősóról például azt tartják, hogy eltávolítja a negatív ionokat a levegőbe. A sólámpa lényegében egy hatalmas sókristály, amely szépséget és nyugalmat sugároz, így segít a pozitív energiákra koncentrálni.

4. Nyugtató fürdő

Nincs is jobb, mint elmerülni egy kád jó meleg vízben, amibe tettünk egy pár kanál szódabikarbónát, némi tengeri sót és emellé pedig levendula- vagy teafa olajat csepegtetünk a vízbe a biztos hatás érdekében. A szódabikarbóna alkalizál, a tengeri só pedig ásványi anyagokkal telít. A kellemes, érzékeket felébresztő fürdő segít ellazulni, megnyugodni, energetikailag feltöltődni és belső valónkra összpontosítani, ha pedig itt is vizualizáljuk a testünkből kioldódó negatív energiákat, még jobb hatást érhetünk el. A fürdő után érdemes alaposan lemosni testünket.

5. A szentelt víz ereje

Akár vallásosak vagyunk akár nem, a szentelt víz igen hatásos, ha negatív energiákról van szó – a víz ugyanis az általános felfogás szerint eleve a szennyeződések eltávolítója. Ha nincs otthon szentelt vizünk, akkor a következő imával is sokat segíthetünk:
„Mennyei Atyánk, kérlek, töltsd el ezt a vizet gyógyító Fényeddel, Szereteteddel és Energiáddal. Köszönöm neked, Víz Angyala, hogy megáldod ezt a vizet, ami megtisztítja, védi és meggyógyítja azt, aki iszik belőle vagy megmártózik benne! Köszönöm ezt a szent vizet. Ámen.
Ezekkel az egyszerű dolgokkal megtisztíthatjuk magunkat a negatív energiáktól, de könnyíthetünk lelkünkön imádkozással is, vagy azzal, hogy egyszerűen elképzeljük magunkat egy védőburokban, ami megóv minket a rossz erőktől. A kulcs abban rejlik, hogy képzeljük el a biztonságot, majd valósítsuk meg azt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Linda video