2013. november 6., szerda

Szerelmi horoszkóp novemberre

Szűz
Páros: Érzelmi életed fellendül, tele leszel örömmel, sokat mosolyogsz, ami már önmagában elég ahhoz, hogy kedvesed szívét megdobogtasd. Bizony nagyon szereti, ha vidám vagy. Van még pár ötleted arra, hogyan dobjátok fel a kapcsolatotokat? Vesd be őket!
Páratlan: A magány és szingli szavakat ebben a pillanatban töröld a szótáradból és a kobakodból is! Itt az ideje annak, hogy gyökeresen változtass az életeden, hogy kinyílj, hódítani kezdj, s megbolondítsd a férfiakat. Nem vagy egyedüllétre kárhoztatva, ugye, tudod?
Tipp: Kacérkodj bátran! S hogy ezt miként és hol teszed, legyen a te dolgod, a lényeg, hogy légy bátor és tégy meg pár merész lépést.
Mérleg
Páros: Az az érzés lesz úrrá rajtad, hogy minden úgy jó, ahogy van. Ez viszont csak addig igaz, ameddig tudsz újat nyújtani kedvesednek. Ne ringasd magad abba az álomba, hogy ő a tiéd és már semmit nem kell tenni a megtartásáért. Vigyél bele egy csipetnyi újdonságot és izgalmat a mindennapokba.
Páratlan: Mozdulj ki a komfortzónádból! Menj kirándulni, csatlakozz egy idegen baráti társasághoz, mondj igent minden férfi randiajánlatára, és tartsd szem előtt azt, hogy ne a külsőségek alapján dönts. Adj esélyt mindenkinek, rombold le a régi álmokat, építs újakat!
Tipp: Önmagadért tedd meg a legtöbbet. Ha ezt a szabályt betartod, akkor máshol nem hibázhatsz!
Skorpió
Páros: Csábító, vonzó, tüzes, vad és bitangul izgató? Ez most mind benned van, hát élj azzal a lehetőséggel, hogy valami újat mutatsz magadból. Csapj le kedvesedre elementáris erővel, és mutasd meg neki, hogy micsoda lehetőséget kapott a sorstól, hogy veled lehet!
Páratlan: Vénusz kiváló energiákkal vesz körbe, de az elsődleges feladatod az, hogy megértsd, mi az, amit eddig nem tettél jól. Változtatnod kell, hisz valamilyen hibás berögzöttség miatt vagy egyedül. Lépj ki a biztonságot nyújtó négy fal közül, és élj, no meg hódíts!
Tipp: Carpe diem! Élvezd a ma csodáit, mert a ma holnap már tegnap lesz, és soha nem tér vissza.
Nyilas
Páros: Érzelmek terén megmagyarázhatatlan kétely uralkodik el benned a hónap elején. Gyötrő gondolataidat nem mered megosztani kedveseddel, pedig nagyon kellene ahhoz, hogy megnyugodj. Hidd el, minden rendben van, sőt még jobbak is a dolgok annál, mint amilyennek látszanak!
Páratlan: Vége a magánynak, ez tény. Ne fuss el a szerelem elől, mert az ajtón fog kopogtatni, még csak különösebb erőfeszítéseket sem kell tenned azért, hogy felleld az igazit. Olyan impulzusok érkeznek, amelyek igencsak egyértelműek lesznek! Tipp: Szépülj meg kívül és belül is, hisz a másik nem képviselője az összképet nézi, nem csak a sminket.
Bak
Páros: Csodás pillanatokban lesz részed, az intimitás egy egészen új formáját ismerheted meg most kedvesed mellett. A tenyerén akar hordozni, szeret, körberajong, és csak sóhajtanod kell, garantáltan lesni fogja a kívánságaidat. Próbáljatok ki új illatokat, színeket, ízeket!
Páratlan: Vajon mit kellene tenni azért, hogy végre kiverd a fejedből azt a hibás elképzelést, hogy jobb egyedül? A szerelemmel, így pedig egy társkapcsolattal együtt járó pozitív érzések és gondolatok hiányoznak az életedből. Ismerd be, és nyisd ki a szíved! Tipp: Ne fogd vissza magad! Engedj szabad utat a szenvedélynek, a szexualitás új tárháza nyílik meg előtted! Ugye, belépsz a kapuján?
Vízöntő
Páros: A hónap legeleje kissé egyhangú lesz, nem igazán tudod sem magadat, sem kedvesedet kilendíteni a semmittevés állapotából, ám a 3-i újholdat követően hirtelen egy impulzus érkezik, amely frenetikus hatással lesz mindkettőtökre. A kérdés eldől, szerelem mindhalálig!
Páratlan: Végre számodra is megnyílik egy kapu, amin a szerelem fénye besugárzik, és csábítóan hívogat egy új világ irányába. Sok flört lehetősége adatik meg számodra, aztán egyszer csak megakad valakin a tekinteted... Hűha! Ez aztán a szerelem, és még csak nem is viszonzatlan!
Tipp: A boldogság akkor igazi, ha ketten vagytok részesei. Adj magadból úgy, hogy nem takargatsz el semmit a partnered elől!
Halak
Páros: Pontosan érzed, hogy van pár bizonytalan pont a közös életetekben. Ha tisztán akarsz látni, akkor ezt most rendezned kell. A másik fél eleinte kissé elzárkózik, de légy körmönfont, vess be pár női praktikát, és ösztönözd őszinteségre. Ez helyrehozza a kapcsolatot!
Páratlan: Az égiek kellő körültekintésre sarkallnak, nehogy belefuss valamilyen kelepcébe, és egy viszonzatlan szerelem törje össze a szíved még a hónap elején. Próbálj reális maradni! Ha túl rózsaszín minden, az épp elég ok a hitetlenkedésre. 8-a után fordul a kocka, jöhet a szerelem.
Tipp: Ha türelmesen kivárod mindennek a legmegfelelőbb idejét, mindemellett pedig nő leszel ízig-vérig, akkor a siker garantált!
Páros: Kapcsolatod novemberben komoly átalakuláson megy keresztül, ne riadj meg ezektől a folyamatoktól! Fontos tudnod, hogy a nagy döntések ideje ez a hónap, és mindenképpen előnyöd fog származni belőle. Mész? Maradsz? Igent mondasz? Épp úgy lesz jó abban a pillanatban!
Páratlan: Egy olyan szerelem közelít feléd, ami levesz a lábadról, magasra emel, elkápráztat és körbeölel. Egy olyan ember lép az életedbe, aki komoly kapcsolatot akar, aki nem kertel, és végtelen őszinteséget vár el. Ugye tudsz az lenni és még mellé szeretni is?
Tipp: Hallgass a megérzéseidre, nem fognak félrevezetni, ugyanakkor ne kezdd el összekuszálni a szálakat csak azért, mert hihetetlennek tűnik, ami veled történik.
Ikrek
Páros: Kedvesed nyitott a javaslataidra, örül annak, ha új energiákat viszel a mindennapokba, különösen a szex terén. Ezen túl is mindenben támogat, sőt, banálisnak tűnő ötleteidet is elfogadja. Azért ugye tudod, hogy mázlid van vele, hisz minden hóbortodat jól viseli?
Páratlan: Nyisd ki a szemed, emeld fel a fejed, húzz magadra dögös ruhát, újítsd meg a fizimiskád, mert kell ez az átalakulás ahhoz, hogy valaki észrevegyen, aki egyébként régebb óta a közeledben van. Talán épp a munkahelyeden, vagy egy üzleti megbeszélés során történik valami izgalmas...
Tipp: Cselekedj ösztönösen, csak olyat tégy, amit holnap sem bánsz meg. Az akaratodat csak korlátozottan erőltesd rá a másikra!
Rák
Páros: Szívügyeket tekintve adódhat egy csöppnyi feszültség a hónap elején, ám te nagyon okos leszel, mert átadod az irányítást és a döntés lehetőségét kedvesednek, aki megnyugszik, és örömmel konstatálja, hogy ő az úr a háznál. Néha a látszat a lényeg, igaz?
Páratlan: Az égi konstellációk inkább nehezítik, mint könnyítik a párkeresési igyekezetedet, ezért jól teszed, ha egyszerűen csak hagyod magad sodortatni az árral. Flörtölj, randizz, kalandozz, kötelezettségek nélkül. Ami lényeges, az 21-e után fog történni!
Tipp: Mindig azzal a lehetőséggel élj, ami megadatik. Ne akarj többet, jobbat, szebbet, nagyobbat. Fogadd el a most pillanatát, így lehetsz boldog a jelenben.
Oroszlán
Páros: Egyszer fenn, máskor lenn? Így izgalmas az élet, mert ha épp kitör köztetek a forradalom, lesz mit megoldani, lesz miért összebújni, kibékülni, meglepni valami aprósággal a másikat. Egy mély és mindenkit kielégítő beszélgetéssel, megfelelő kompromisszummal a harcokat végleg magatok mögött hagyhatjátok.
Páratlan: Még mindig keresed a hozzád illő társat? Ne add fel, a helyzet nem reménytelen, sőt, novemberben lesznek a legjobb esélyek a 2013-as esztendőben arra, hogy fellángoljon a szerelem és viszonzásra lelj. Könnyen lehet, hogy egy kolléga, egy régi barát, vagy a szomszéd srác hozza el neked a csodát!
Tipp: Alakítsd át egy kicsit a külsődet, légy vonzóbb, extrémebb, megkapóbb! Ne törődj azzal, hogy ősz van, te légy vidám és viselj különleges színeket!
Kos
Páros: Érzelmi téren tüzes leszel, vehemens és szenvedélyes, épp, mint egy Kos! A maximumot nyújtod, szerencsére megvan hozzá a befogadó oldal is! Rengeteg odafigyelést igényelnek a mindennapok, legyenek közös programok, összebújós esték, kiruccanós hétvégék.
Páratlan: Ha magányos vagy, akkor két dolgot tehetsz. Vagy továbbra is homokba dugod a fejed a világ felől érkező impulzusok elől, vagy pedig sürgősen kinyitod a szemed, s észreveszed, hogy akad bizony jó pár pasi, akik szívesen randiznának veled.
Tipp: Hagyd magad szeretni, körberajongani, hisz ezt a fajta érzelmet szülőktől, testvérektől, barátoktól nem lehet beszerezni!
Bika


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Linda video