2013. március 26., kedd

Tévhitek a férfiakról






A nők nagy részének meggyőződése, hogy egy férfi egészen mást szeretne egy kapcsolatban, mint ő. Pedig nem kell mindig a legrosszabbat feltételezni rólu(n)k.
Greg Gilderman, a She’s the One: The Surprising Truth about What Makes a Woman a Keeper című kötet szerzője szerint a férfiak nem olyan megfejthetetlenek, mint amilyennek a nők gondolják őket.
Az író szerint nem olyan szörnyű a helyzet, mint azt a női magazinok állítják, azaz nem minden férfi vágyik csak szexre, és nem mindegyik megy azért bulizni, hogy újabb és újabb latexcicát vigyen az ágyába. Az amerikai férfiak kilencven százaléka például házas negyven éves korára. Ezeket a férfiakat természetesen nem trükkel vették rá a házasságra, minden valószínűség szerint ők maguk akartak feleséget, családot.
Nekik is fontos a hosszú távú kapcsolat, a hűség, és a párjukat nem a fenekük alapján választják , hanem intelligenciájuk, humoruk, az élethez való hozzáállásuk lapján. Természetesen az is számít, hogy várhatóan milyen anyák lesznek. Fontos az is, hogy a nő a szeretet érzését is tudja adni.
A férfiak azonban nem szeretik a kapkodást, és a hirtelen kérdéséket. Úgyhogy az a nő, aki nap mint nap azt tudakolja a párjától, hogy mikor akar gyereket, és hogyan látja magát öt év múlva, az ne számítson semmi jóra. Érdemes kivárni, hogy a férfi maga hozza elő ezt a témát, vagy legalábbis addig türelmesnek kell lenni, míg a kapcsolat olyan komolyra fordul, hogy elbírja ezeket a kérdéseket.
A nők azt is rosszul gondolják, hogy állandóan taktikázniuk kell. Nem minden férfi szereti, ha játszanak vele, azt viszont szinte mindannyian elvárják, hogy ők maguk hódíthassák meg a másikat. Ezért nem szabad állandóan telefonálni, e-maileket küldözgetni, hiszen ők akarják megtenni a megfelelő lépéseket. Természetesen az nagyon jól esik nekik, ha a nő érezteti velük csodálatát.
Elkeseredésre semmi ok, a nagy Ő létezik, csak meg kell találni. A diszkó nem a legjobb hely az ismerkedésre. Érdemes olyan eseményekre ellátogatni, ahol sok férfi megfordul: meccsekre, autós kiállításokra. Előbb-utóbb mindenkit utolér a szerelem (meg a szerencse).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Linda video