2013. január 26., szombat

2013 a szerencse éve


Az óév búcsúztatása, az új év kezdete környékén mindenkiben lezajlik egyfajta számvetés arról, mi és hogyan történt az előző hónapokban, mit csinált jól, és mi az, ami inkább tanulópénz volt. Ugyanakkor megjelenik a nagy kérdés is, hogy vajon mi vár rám jövőre? Vannak, akik hagyják, hogy megtörténjenek velük az események, mások terveket szőnek. Egyesek optimista izgalommal várják a szilveszteri pezsgőbontást, mások kevésbé lelkesek. A csillagok jelenlegi állása alapján azonban nagyon úgy fest, hogy 2013 a szerencse és az öröm éve lesz.

Kos

Hihetetlenül energikus és kreatív leszel, és a megérzéseidre is számíthatsz 2013-ban. Bár párkapcsolati téren is előrelépésre számíthatsz, nevezetesen vagy új partnerre találsz, vagy a már meglévővel erősítheted tovább a köztetek lévő köteléket, ha szeretnéd, igazán nagy sikereket a karrieredben könyvelhetsz majd el.
Számtalan jó lehetőség kínálkozik majd, kiváló kapcsolatokat építhetsz, ha megembereled magad, és ezúttal kitartóan dolgozol, akkor előléptetés, fizetésemelés vár. Ha vállalkozáson töröd a fejed, akkor ez az év tökéletes a kezdésre. Lehetőleg azért ne rohanj fejjel a falnak, mérlegeld, mibe vágod a fejszéd.
Anyagi téren se panaszkodhatsz majd, időnként még egy kis luxusköltekezést is megengedhetsz magadnak, ám kerüld az extravagáns kiadásokat, ne nyújtózkodj tovább, mint ameddig a takaród ér.
A közérzeted főként allergiás tünetek ronthatják, és az sem kizárt, hogy fogászati problémák merülnek majd fel. Ahhoz, hogy ne alakuljanak ki komolyabb egészségügyi problémáid pihenj eleget, és minimalizáld a tejtermékek és hús fogyasztását.

Bika

Az Uránusz, a Jupiter és a Plútó 2013-ban mindent elkövetnek, hogy harmóniát varázsoljanak az életedbe. Új szerelem, és a régi megerősödése egyaránt ott van a lehetőségeid között, azonban csak akkor, ha türelemmel fordulsz a leendő vagy már meglévő párod felé. Ha így teszel, év végére igazán boldog lehetsz. Egyéb kapcsolataid, melyek most még kissé kiegyensúlyozatlanok is helyre billenhetnek, ha hajlandó vagy tenni érte.
Év elején elfoghat a költekezési vágy, szeretnél még több szépséget, még nagyobb kényelmet varázsolni az életedbe. Fogd vissza magad, fokozatosan haladj előre, hogy az esetleges váratlan kiadásokra is maradjon pénzed.
Szakmai, karrier szempontból döcögősen fog indulni az év, ám a végére minden beindul, és fantasztikus eredményekkel, elégedetten búcsúztatod majd 2013-at. Amennyiben új területeket szeretnél meghódítani, alaposan rágd át magad a legapróbb részleteken is, nehogy aztán valami apróságon csússz el. Emellett keress partnereket, most különösen jó esélyed van rá, hogy megbízható segítőkre, befektetőkre tegyél szert.
Óvatosan! 2013-ban hajlamos lehetsz túlhajtani magad, ezért tarts pihenőnapokat, amikor semmi mással nem foglalkozol csak önmagaddal, a feltöltődéssel.

Ikrek

Ne lepődj meg, különösen az év első felében jó néhány akadály gördül majd eléd szakmai téren. Szerencsére a kollégáid és a feletteseid jó szándékkal viseltetnek irántad, és átsegítenek a nehezén. A nehézségek ellenére azonban szorgosan vesd csak el a magokat, és ápold őket kitartóan, év végén bőséges aratás vár.
Pénzügyi területen is ingatag lesz a helyzeted év elején, de ha a minimálisra csökkented a kiadásaidat, akkor adósság nélkül túllehetsz ezen az időszakon és a „véghajrában” már bővebbre eresztheted a nadrágszíjat.
A magánéleted sokkal, de sokkal kiegyensúlyozottabb lesz, mint az előző években, képes leszel a korábbiaknál jobban kifejezni az érzéseidet. Amennyiben még egyedülálló vagy, tartsd nyitva a szemed, könnyen lehet, hogy 2013 karácsonyát már az új pároddal fogod ünnepelni.
Ami pedig az egészségedet illeti: egész évben tele leszel energiával, főleg akkor, ha most már tényleg erőt veszel magadon és rendszeresen étkezel és mozogsz, na meg pihensz.

Rák

Ne keseregj a múlt elszalasztott lehetőségein, tekints inkább a jövőbe. Ne utasítsd el a segítséget, előrébb fog vinni. Amennyiben saját vállalkozáson töröd a fejed, ne húzd sokáig a döntést, indulj el. Most a tárgyalások, még ha nehéz partnerrel kell is leülnöd, sikeresek lesznek.
Pénzügyek területén 2013 nem fog se nagy veszteséget, se nagy nyereséget hozni, amolyan semleges állapot lesz. Bár nagyon tudsz spórolni, időnként eluralkodik rajtad a költekezési láz, ne engedj neki, különben nem marad vésztartalékod a váratlan kiadásokra, melyekből számíthatsz egy-kettőre.
A szerelmi életed mesés lesz, régi álmaid most valóra válhatnak. Ha már párkapcsolatban élsz, adj kedvesednek szabadságot, és így ő is boldog lesz, ami téged is a mennyekbe fog emelni. Ha egyedülálló vagy, mágnesként fogod vonzani az ellenkező nemet, rád találhat az igazi szerelem.
Az egészségedet a stressz fenyegeti a legjobban, lazíts hát rendszeresen. A pihenés ne dupla vacsorából álljon a számítógép előtt, hanem minőségi kikapcsolódásból. Ez az év kiváló arra, hogy komolyabban is elkezdj sportolni, és a mozgás rendszeres részévé váljon az életednek.

Oroszlán

A munkádban öles léptekkel haladsz előre, azonban időnként a körülmények, különösen kollégáid, főnökeid megállásra késztetnek. Kezeld ezeket a helyzeteket türelemmel, nagy körültekintéssel, ha mindenképpen robbanásig feszülsz, akkor azt másutt add ki magadból, mondjuk egy edzésen, vagy valamilyen kreatív tevékenységben vezesd le.
Anyagi téren 2013-ban nagy változásokra számíthatsz, váratlan csatornákon keresztül is érkezik majd hozzád a pénz. Sőt, ha tervezed a továbbtanulást, vállalkozásod fejlesztését, akkor azt is képes leszel megfinanszírozni.
A magánéleted szépen elsimul ebben az évben, különösen akkor, ha hajlandó leszel meghallgatni szeretteidet. Ha már kapcsolatban élsz, az elmélyül, képes leszel minden eddiginél jobban megérteni a párod. Ha még egyedülálló vagy, akkor rád találhat a szerelem, nem csak futó kaland formájában, hanem egy igazi, tartós kapcsolatéban.
A közérzeted a legtöbbször a fáradtság fogja elrontani, ne hagyd. Elképzelhető, hogy az idén elkezdesz sportolni, hagyd, hogy az ösztöneid vezessenek a megfelelő mozgásforma felé.

Szűz

Előléptetésről álmodozol? 2013 elhozza neked! Munkádban mindig is szomjaztad az erkölcsi és az anyagi elismerést, ami ebben az évben nem várat magára többet. Azonban előtte még egy nehezebb időszakot túl kell élned, ne add fel!
Pénzügyeid lassan, de biztosan alakulnak, váratlan segítséget is kaphatsz ezen a téren. Számítanod kell egy-két meglepetésszerű kiadásra is, ezért inkább takarékoskodj. Készíts pénzügyi tervet, és indulj el egy anyagilag kiegyensúlyozottabb jövő felé.
Érzelmi életed új magasságokba emelkedik 2013-ban. Ha nézeteltérésed van valakivel, azt sikerül megoldanotok, és a szerelemben se lesz okod panaszra: szenvedélyes és meghitt pillanatok egyaránt bőségesen akadnak majd.
Meglepődve fogod tapasztalni, hogy a szokottnál több energiával rendelkezel. Ez nem csak az év első hónapjaiban lesz így, hanem végig. Használd ki ezt a kiváló állapotot, hogy elérd a céljaidat, és közben engedj meg magadnak egy kis pihenést is, hiszen utána még energikusabb leszel.

Mérleg

2013 a megmérettetés éve lesz számodra. Ha jól vetettél, nincs mitől tartanod, ám ha nem… akkor szedd össze magad minél hamarabb, és meglátod, sikert sikerre fogsz halmozni. Különösen a csapatmunkában érhetsz el most kiemelkedő teljesítményt, és ha már régóta tervezed, hogy tovább képzed magad, erre is lehetőséged lesz.
Anyagi téren ritka nagy szerencse fog üldözni egész évben, bármihez is érsz, az arannyá válik. Ideiglenesen lehetnek kisebb megingások, de különösebb gondokra nem kell számítanod.
A magánéleted is rendben lesz, sokkal nagyobb megértéssel fordulsz a kapcsolataid felé, sokkal jobban meg tudod majd érteni az embereket. Párkapcsolatodban a harmónia megteremtésén munkálkodj, ha pedig szólóban kezded az évet, akkor fogadj el minél több meghívást, ismerkedj bátran, és lehet, hogy az egyik új ismeretség szerelemmé fejlődik.
Általánosságban tele leszel energiával, az emésztésedre azonban ügyelned kell, továbbá pihenj is, nehogy idegkimerültség döntsön le a lábadról.

Skorpió

Szakmai szempontból fejlődés, tudásod bővítése vár rád, egész éven át rendkívül motivált leszel. Ennek meg is lesz a gyümölcse, végre megérkezik az évek óta várt előléptetés, fizetésemelés, elismerés. Alkalmanként időhiánnyal fogsz küzdeni, ilyenkor írj listát a teendőidről és osztályozd azokat a fontosságuk szerint.
Semmiféle „jó üzletbe” ne ugorj bele, hacsak nem akarsz elbukni egy kisebb vagyont. Tartózkodj az impulzusvásárlástól is, bevásárló listával menj boltba, és tartsd is magad az abban foglaltakhoz. Ha így teszel, év végére szép összeget tudsz majd félretenni, amivel akár nagyobb volumenű álmaidat is megvalósíthatod.
A szerelmi életedre leginkább a kalandos jelző illik majd, előjön kíváncsi, felfedező, kísérletező oldalad. Ha párkapcsolatban élsz, ez nem feltétlenül jelent megcsalást, sokkal inkább azt, hogy képes leszel új színezetet vinni a hétköznapokba. Az izgalmak mellett azonban a megértésre, harmóniára is gondolj, kedvesed értékelni fogja.
2013-ban több kisebb betegséggel kell számolnod, ezért jobban teszed, ha a szokásosnál jobban ügyelsz az egészségedre. Ha eddig nem tetted, kezdj el egészségesebben táplálkozni, így sok bajtól óvhatod meg magad.

Nyilas

Az előző években eléggé rád járt a rúd karrier szempontból. Azonban ne add fel, kovácsolj terveket, és indulj el azok mentén. Amennyiben a munkatársaiddal és a főnököddel megtalálod a közös hangot, és emellett szorgalmasan végzed a dolgod, az év végén akár még előléptetésre is számíthatsz. Ehhez azonban az kell, hogy a szokásosnál simulékonyabb légy, tedd félre a makacsságod.
Mivel a munka területén javulás várható, pénzügyeid is rendeződnek. A főállásod mellett vállalj mellékállást, vagy kezdj vállalkozásba, most jó eséllyel sikert érsz el, amitől a malacperselyed is szépen hízásnak indul.
A szerelmi életedbe a stabilitás időszaka köszönt be, amennyiben már kapcsolatban vagy. 2013-ban nem lesz hiány romantikában, érzelmileg nagyon erős kötelék szövődik közted és a párod között, főleg akkor, ha fel mered vállalni önmagad. Amennyiben még szingli vagy, lesz néhány édes flört, rövid románc, melyekre még évek múlva is jó szívvel emlékezel, ám a Nagy Ő még nem várható.
Fizikailag javuló tendenciát mutatsz, ám lelkileg még törékeny vagy. Aludj és mozogj sokat, ismerkedj meg különböző természetes módszerekkel, melyekkel csökkentheted a stresszt. A fejedre és az orrodra vigyázz.

Bak

Intelligenciád, következetességed és kreativitásod új szintre emelik a karriered. 2013-ban tőled szokatlan barátságossággal közeledsz embertársaid, így kollégáid, főnökeid felé is. Lehet, hogy meg is lepődnek, de végül megszokják, és ebből mindenki profitálni fog. Több kecsegtető ajánlattal is megkereshetnek, ne dőlj be a szép szavaknak, nézz a dolgok mögé, és csak arra bólints rá, ami valóban az, aminek látszik.
A pénztárcád tartamát szépen gyarapíthatod, azonban készülj fel néhány nagyobb váratlan kiadásra. A legjobb, ha táblázatot vezetsz a bevételeidről és a kiadásaidról, hogy 2013 végén valóban elégedett lehess.
A szerelmi életedben új fejezet kezdődik, a nagy egymásra találásé, az érzelmek nyílt kifejezéséé, a stabilizálódásé. Csupán arra kell ügyelned, hogy a munkád letedd otthon.
Majd ki fogsz csattanni az egészségtől, valósággal ragyogni fogsz. Amennyiben az étkezésedben, alvási szokásaidban és a testmozgás terén változtatni szeretnél, fokozatosan tedd. Óvakodj a túlzásoktól, rendszeresen lazíts, meditálj.

Vízöntő

Új ajtók nyílnak meg előtted, új irányba indulsz. Végre ki tudod élni művészi hajlamaidat, akár szabadúszó státusz is szóba jöhet. Azonban a sikert nem fogják ingyen adni, valóban apait-anyait bele kell adnod, és még akkor is lehet, hogy 2013-ban nem arathatod le a fáradozásaid gyümölcseit, de ne csüggedj, ez is el fog jönni.
Ez az éved nem az anyagiakról fog szólni, most nem nagyon érdekelnek a materiális javak. Ennek ellenére egészen jó év áll előtted, a közepén nagyobb összeg is ütheti a markod.
Ha az érzelmekről van szó, ne rejtsd el őket a párod elől, add önmagad. Lehet, hogy egy korábbi kapcsolatod valamilyen formában ismét felbukkan az életedben, vigyázz, nehogy butaságot csinálj. A barátaidra számíthatsz, kérd ki a tanácsukat, mielőtt döntenél. Amennyiben még csak keresed az igazit, romantika és lángoló szenvedély vár rád. Ne gondolkozz sokat azon, vajon mi lesz ezekből a kapcsolataidból, és akkor akár egy komoly is kifejlődhet belőlük.
Egészséged megőrzése érdekében óvakodj a nagy lakomáktól, és vedd be azt a keserű pirulát, amit a doktor felírt. Pihenj sokat, ha nagy rajtad a nyomás legalább egy kis sétát tegyél.

Halak

A csoda szakmai téren még várat magára, 2013 az útkeresés éve lesz. A munkahelyeden meggyűlhet a bajod a feletteseiddel, munkatársaiddal, kezeld ezeket a helyzeteket könnyedén, ügyesen.
Anyagiak terén is inkább langyosak a kilátásaid, nagyon körültekintően kell bánnod a pénzzel. Ha felmerül egy-egy kreatív ötleted, hogyan gyarapodhatnál, de dobd sutba, lehet, hogy hosszútávon nagy nyereséget köszönhetsz majd neki.
Bár a karriered és az anyagiak terén nem várható látványos előrelépés, a szerelmi életed maga lesz a mennyország. Ha már párkapcsolatban élsz számtalan meghitt pillanatot éltek át kedveseddel, ha még szóló vagy, akkor is folyton szerelmes leszel, csak arra ügyelj, hogy ne ábrándokat kergess.
Az enerváltság nem ismeretlen fogalom a számodra, most viszont szinte teljesen eltűnik az életedből. Tele leszel energiával, magad is meglepődsz, mennyivel. Amennyiben szeretnél rossz, egészségkárosító szokásaidról lemondani, idén képes leszel rá, különösen akkor, ha nem tologatod a kezdetet, hanem azonnal belevágsz. Egészséged érdekében a fotelt és a tévét hanyagold, mozogj, amennyit csak tudsz.




Farewell to the old year, around the beginning of the new year, everyone kind of takes place in a reckoning of what and how it happened in the previous months, what did you do well, and what was more student money. However, the big question is shown to wonder what awaits me next year? Some people let the events happen to them, while others weave designs. Some are optimistic are excited for New Years Eve bubble breakdown, others are less enthusiastic. The stars, however, is based on the current state it looks like the 2013 will be a year of joy and luck.

Aries

Incredibly energetic and creative you and your gut can expect in 2013. Although relationships have also made progress expect, namely, or find a new partner, or you can further strengthen the already existing one in the bond between you, if you want really great success in your career you will be recorded.

Countless opportunities to good and excellent links with you if you megembereled, and this time they are working steadily, then promotion, salary increase waiting. If your business has you thinking, then this is the perfect year to start. If possible, I do not run head against a wall, Judge, you know what the head dizzy.

Material point will not complain, and sometimes even a little luxusköltekezést can afford, but avoid the extravagant spending, do not stretch further than blanket until the end.

The well-being especially allergic symptoms worsen, and it is not impossible that dental problems will arise. In order to avoid any serious health problems enough rest and minimize the consumption of dairy products and meat.

Taurus

Uranus, Jupiter and Pluto in 2013 do their magic to bring harmony into your life. New love, the strengthening of both the old and there is the option of, but only if the patient turn toward the future or existing pair. If you do so, you can be really happy at the end. Other relationships, which are now even slightly unbalanced may also rectify, if you are willing to do it.

Adopted at the beginning of the spending may desire to want more beauty, more comfort magic into your life. Tone it down, gradually proceed forward, so that any unexpected expenses can keep your money.

Professional and career perspective bumpy going to start the year, but the end of all the runs, and fantastic results, satisfaction and farewell 2013. If you want to conquer new territories, thoroughly chew your way through the smallest details as well, lest he slide out a little something. In addition, look for partners, especially now there is a good chance that a reliable helpers do investors gain.

Careful! 2013 can be a tendency to overexert yourself, so hang on rest days when you do not care about anything else but yourself, in feltöltődéssel.

Twins

Do not be surprised, especially in the first half of the year will roll a number of obstacles before you professionally. Fortunately, your colleagues and superiors with good intentions he bore thee, and the worst átsegítenek. Despite these difficulties, only diligently sow the seeds and nurture them steadily, waiting for the end of abundant harvest.

Area is in a precarious financial situation of the beginning of the year, but if you minimize your expenses, then debt without túllehetsz this period and the "run-in" has been leaking for more of your belt.

In your personal life much, much will be balanced, as in previous years, more than ever you'll be able to express your feelings. If you have a unique, keep your eyes open, it is possible that the new Christmas 2013 you will celebrate with your partner.

As far as your health is concerned: the whole year will be full of energy, especially if you buy now you really force yourself to manage and move regularly, now resting on.

Cancer

Do not keseregj missed opportunities of the past, look to the future instead. Do not refuse to help, will take forward. If your enterprise you thinking, do not pull a long time to decide to start. Now the negotiations, even if they can be difficult to sit down with partners, will be successful.

Finances in 2013 will not be no great loss, not much profit made will be a sort of neutral state. Although much you can save, you sometimes overwhelmed the spending fever, do not let him, otherwise it will vésztartalékod the unexpected expenses that can count from one to two.

The love of your life will be wonderful, old dreams can come true now. If you already live in a relationship, give kedvesednek freedom, and so he will be happy that you too will be raised to the heavens. If you're single, a magnet will attract the opposite sex, you can find true love.

The threat to your health in the most stress, relax back regularly. The rest do not double dinner stand in front of the computer, but kikapcsolódásból quality. This is an excellent year to be able to seriously begin to play sports, and exercise regularly to become part of your life.

Lion

Kills strides in your work going forward, but sometimes the circumstances, in particular co-workers, bosses stop forcing. Handle these situations with patience, with great care, if you really sit tight explosion, it will give others out of your system, like a workout, or a creative activity, take it out.

Material point in 2013, expect big changes, unexpected channels are coming from you will make money. In fact, if you plan to continue their studies, business development, you will also be able megfinanszírozni.

The right to privacy elsimul well this year, especially if you're willing to listen to your loved ones. If you are connected you live to deepen, more than ever, you will be able to understand your partner. If you're single, then you may find the love and adventure in the form of not only running, but a real, lasting kapcsolatéban.

The well-being of the fatigue will usually mess up, do not miss. It is possible that this year you start to play sports, let your instincts lead to the correct form of exercise.

Virgin

Promotion dreaming? 2013 brings for you! Your work is always thirsting for moral and material recognition, which this year is not pending anymore. But before that you must live in a very difficult period, do not give up!

FINANCIAL slowly but surely evolve, you can have unexpected help in this area. Expected to be released in a surprise or two as well, so I save. Make a financial plan, and go on a materially balanced future.

Emotional new heights in 2013. If you are in disagreement with someone, it manages to megoldanotok, and love will be no reason to complain: passionate and intimate moments and there are plenty.

You will surprised to find that you have more energy than usual. It's not just the first few months of the year it will be, but the end. Take advantage of this great state to reach your goals, and when you let yourself relax a little, because then you'll be even more energetic.

Libra

2013 will be a year of challenge for you. If we sow, no qualms, but if you can not get yourself together ... as soon as possible, and you will see success, success will accumulate. In particular, the teamwork you can achieve excellent performance now, and if you have long been planning to continue working on themselves, this will be possible.

Material point will chase rare good fortune throughout the year, with anything you get, the gold becomes. May be temporarily shaken smaller, but significant problems are to be expected.

The private life is going to be okay, much greater understanding of the relationship with his turn, and then you can better understand people. Párkapcsolatodban work towards creating a harmony, when you start the year with a solo, you can bet on as many invitations, meet boldly, and you may be one element in developing new acquaintance times.

In general, you'll be full of energy, but it is important to your digestion and get some rest so as to avoid your feet from nervous exhaustion rule.

Scorpio

Professional development point of view, expand your knowledge waiting for you, you will be highly motivated throughout the year. This should also be the fruit of many years finally arrives in unexpected promotion, salary increases, recognition. Occasionally, you will overcome lack of time, this time to write a list of teendőidről and classifying them according to their importance.

Any "good business" do not jump into it, unless you want to fall for a small fortune. Refrain impulzusvásárlástól also go store shopping list, and you can keep the pages therein. If you do, you will end nice amount set aside, which even larger dreams can be realized.

The love of your life the most adventurous fit indicator will come up in curious, exploratory, experimental side. If you live in a relationship, it does not necessarily mean cheating, but rather that you will be able to take on a new hue everyday life. However, in addition to the excitement of understanding and harmony even think, my dear you will appreciate.

In 2013 a number of smaller disease to be expected, so you'd better be better than the usual taking care of letter to your health. If you have not already, begin to eat healthier, so you can protect yourself a lot of trouble.

Sagittarius

In previous years, you had quite a career point of view bar. However, do not give up, Forge plans, and they want you to move along. If your boss and co-workers to find a common voice, and while you do your job diligently, even at the end of the promotion to be count. But to be sleeker than usual to be, put aside their stubbornness.

As expected improvement in the work area, even FINANCIAL order. The main job while Undertake side job or start a business, you have a good chance to get success, making the piggy bank is fine Fattening start.

The love of your life a welcome period of stability, or if you are connected. In 2013 there will be no lack of romance, a very strong emotional bond between you and your partner is woven in, especially if you dare to take it yourself. If you are single you are, there will be some sweet flirt, a short romance, which has for years you remember fondly, but he is not expected to High.

Physically, you show an improving, but still fragile, or emotionally. Go to sleep and move a lot, meet a variety of natural methods by which you can reduce your stress. The top of your head and watch your nose.

Capricorn

Intelligence, creativity and következetességed new level in your career. In 2013 an unusual welcoming you with our fellow men approaching, so co-workers, bosses, as well. You might be surprised, but eventually get used to, and that everyone will benefit. More promising may also contact offer, do not fall for the nice words, look behind things, and only nod to it, which is really what it seems.

The duration wallet gyarapíthatod nicely, but get ready for some major unexpected expenses. It is best to drive the table and bevételeidről kiadásaidról to the end of 2013 can become truly happy.

The love life a new chapter begins in the high matching between the open expression of feelings, their stabilization. Just make sure the job to hang up at home.

Then you're gonna buckle conceive with health, you will truly shine. If your eating, sleeping and exercise habits in the field you want to change, do it gradually. Beware of exaggeration, regularly relax, meditate.

Aquarius

New doors open in front of you, you go in a new direction. Carried out you can live hajlamaidat artist or freelance status could be considered. However, success will not be free, really go the whole hog have to give, and even maybe in 2013 you can not reap the fruits of your efforts, but do not worry, it will come too.

This is not the anyagiakról more years will tell, I do not care about material goods. However, quite a good year ahead of you, even hundreds of times in the middle of greater amounts of the brand.

When emotions are involved, do not hide them from your partner, give yourself. Perhaps a previous relationship reappears in some form in your life, be careful not to make foolish. Count on your friends, who ask their advice before you decide. If you are just looking for the right one, romance and fiery passion awaits you. Do not think much wondered what these kapcsolataidból, and you might as well develop a serious of them.

Beware of health is to maintain the high lakomáktól and get it into the bitter pill that the doctor has prescribed. Rest a lot, at least at high pressures up to you to do a little walk.

Pisces

The miracle of professional field yet, 2013 will be a year to the reflection. The work place on fire problem in the feletteseiddel, co-workers, you can easily handle these situations, cleverly.

Finances are in a rather lukewarm outlook, very careful to handle money. If there is a creative idea how gyarapodhatnál, but throw it abandoned, can be highly profitable in the long run you will thank him.

Although a career in the field of money and not expect spectacular progress, the love of his life will be heaven. If you live in a relationship has many intimate moment kedveseddel lived through, or if it is on, you can always fall in love, just make sure that you do not dream to chase.

The enerváltság is not unheard of for you, but now almost completely disappear from your life. Will be full of energy, you may be surprised by how much. If you want to bad health szokásaidról resign, should be ready this year, especially if you are not pushing the start, but immediately you start. Health of the chair and the TV neglect, move as much as you can.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Linda video