2012. december 29., szombat

Trópusi Bourbon puncs - forró italok recept

Trópusi Bourbon puncs - forró italok recept

Hány személyre:6 fő
A recept neve:Trópusi Bourbon puncs - forró italok
A recept elkészítési ideje:20 perc
Mennyire könnyű étel:könnyű
Mennyire körülményes a recept elkészítése:gyerekjáték

Trópusi Bourbon puncs - forró italok ital, koktél elkészítése

Egy nagy edényben habverővel keverjük össze a grapefruitlevet, ananászlevet, mézet, és a bourbon-t, lassú tűzön melegítsük fel.
Fogyasztás előtt öntsünk hozzá kevés szódavizet.

Trópusi Bourbon puncs - forró italok ital, koktél hozzávalók

6 csésze grépfrútlé
2 csésze ananászlé
1 / 2 csésze méz
4 csésze bourbon
1 csésze hideg szódavíz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Blogarchívum