2012. december 24., hétfő

Különleges karácsonyi édességek


Unod, hogy már huszadjára készíted el ugyanazokat a finomságokat? Meglepnéd a családot valami igazán különlegessel? Lépj ki a tradicionális karácsonyi sütemények világából és dobd fel az ünnepi asztalt egy-egy kreatív ínyencséggel! A Sütnijó.hu számos ünnepi receptet kínál, amivel garantált a siker!
Közeleg a karácsony, amikor minden konyhában felpezsdül az élet. Ilyenkor nők és férfiak egyaránt a tűzhely körül sürögnek-forognak, hogy isteni ételekkel kápráztassák el szeretteiket. Az ünnepi menü azonban gyakran évről évre ugyanaz: halászlé, töltött káposzta, mellé a szokásos sütemények – bejgli, mézeskalács, kakaós kalács, és hogy a sós se maradjon ki, egy kis sajtos stangli. Bár a tradíciók nagyon szépek, nem árt, ha valami újdonságot is csempészel az asztalra! A Sütnijó éppen ezért rengeteg kreatív receptet kínál az újítók számára.
Különleges karácsonyi édességek gyűjteménye

Az oldalon számos funkció segít a receptek közötti eligazodásban, ráadásul ünnepi alkalmak szerint is keresgélhetsz! A Karácsonyi receptválogatásban azokat az ötleteket gyűjtöttük össze, amelyek ehhez a gyönyörű ünnephez kapcsolódnak. Olyan karácsonyi motívumokkal díszített és formázott süteményeket találsz itt, mint a Muffin angyalkák vagy a Csokis-meggyes fenyőfa. Nem tudod még, hogy mivel díszítsd a karácsonyfádat? Az oldalon a különleges díszekhez is számos receptből meríthetsz ihletet: a Karácsonyi miniperec például nemcsak isteni, hanem csodaszépen mutat a tűlevelek között is.
Még a legfázósabbak is vágynak arra, hogy szenteste hó fedje az utakat. Azonban a hidegben jólesik egy forró ital is, amely felmelegíti szívünket és lelkünket! A Mézeskalácsos forró csoki és a Téli puncs tökéletes választás, ha szeretnéd felolvasztani lefagyott ujjaid.
Különleges karácsonyi édességek gyűjteménye

Szívesen kedveskednél néhány tradicionális finomsággal is a családnak? Receptválogatásunkban Diós bejgli, Mézeskalács és még sok más hagyományos finomság vár arra, hogy felfedezd és elkészítsd!
Inspirálódj és alkoss különleges süteményeket, majd oszd meg a többi Sütibaráttal, hogy ők is elkészíthessék a különféle finomságokat!  A Sütnijó egy olyan közösség, ahol nem csak recepteket találsz, hanem kommentálhatsz, kérdezhetsz és hasznos tippeket is tanulhatsz! Ráadásul ha aktív vagy az oldalon, különféle elismeréseket is gyűjthetsz, amelyeket aztán értékes Dr. Oetker-nyereményekre válthatsz.
Kedvet kaptál a sok finomsághoz? Regisztrálj a Sütnijó weboldalon, és légy Sütibarát! Mert sütni jó!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Linda video